Kjøps- og leveransevilkår maxipris.no

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusiv mva. Endringer av priser kan forekomme som følge av økte fraktkostnader, valutaendringer og innkjøpspriser.  

Ordre

Ingen krav til minstekjøp. Alle ordrer ekspederes og er bindende.

Vi tar forbehold om at fargene og noen produkter kan avvike noe fra foto.  Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på varen.  

Levering Kr 120,- i frakt uansett ordresum. (Detter gjelder ikke markiser)

Varene sendes med Bring/Posten.

Normalt pakkes og sendes varene i løpet av 2-10 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt med deg.

Markiser har noe lenger leveringstid grunnet at dette går som spesialgods hos bring og har noe lenger leveringstid.

Her må det regner 5- 14 dager.

Vi selger kun varer i Norge.

Reklamasjon

All reklamasjon og må mangler må meldes til oss innen 3 uker.

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt. Dersom det skulle oppstå en skade under transport og emballasjen er synlig skadet. Ta kontakt slik at vi kan bli enige om retur/erstatning av varen.

Reklamasjon gis ved feil eller mangler på varen(e). Ta kontakt med oss ved en evt. retur, da vi dekker returkostnadene.

 

Angrefrist

Når du handler i maxipris.no har du åpent kjøp i 14 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Evt. merkelapper må ikke taes av. Skal du returnere varer ta kontakt på post@maxipris.no for å motta retur nummer, ingen varer uten retur nummer vil bli mottat av oss. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet for varen/-e til deg. Ikke porto. Retur må skje innen 14 dager fra varene er mottatt. Tilbudsvarer tas dessverre ikke i retur. 

Leveringstatus

Du kan når som helst klikke deg inn på "Min side" og sjekke om ordren din er motatt/sendt.  

Betaling

Vi tilbyr faktura/avbetaling via klarna, kort via våre nettsider.  

Alle pakker som ikke hentes ut og blir sendt i retur til oss blir belastet med 200 kr i gebyr + fraktkostnader tilhørende produktet 120 kr for vanlige pakker og 595 kr for markiser + returfrakt til oss som dekker våres utgifter til retur av varen.

Frakt og behandling.

Ordrebekreftelse

Du vil automatisk få tilsendt en epost med ordrebekreftelse fra oss når en bestilling via nettbutikken er gjennomført.

 

 

Skriv ut | Lukk